ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Αποστολή στη Διεύθυνση σας:

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την μεταφορική εταιρία Courier Center. Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η συγκεκριμένη εταιρία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2375020184.

 

2. Παραλαβή από Κατάστημα:

Μπορείτε χωρίς επιπλέον χρέωση να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα επιλέγοντας το πεδίο “Παραλαβή από Kατάστημα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν γνωρίζετε από ποιο κατάστημα επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας ειδάλλως θα σας καλέσει εκπρόσωπος μας. Εάν η παραλαβή της παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.

Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Antica και για ωράρια λειτουργίας παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Σημαντικές Πληροφορίες

Έξοδα Αποστολής:  Τα έξοδα αποστολής είναι €3. Από €70 και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Το τελικό κόστος κάθε αποστολής εμφανίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή:  Όλες οι αντικαταβολές επιβαρύνονται με έξοδα €2. Το τελικό κόστος κάθε αποστολής εμφανίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Διεύθυνση Αποστολής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας ζητείται να συμπληρώσετε την διεύθυνση σας. Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλεί σε διαφορετική διεύθυνση παρακαλούμε να επιλέξετε και να συμπληρώσετε το πεδίο «Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση». Η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δεν μπορεί να αλλαχτεί από τη στιγμή που η παραγγελία έχει παραδοθεί στην courier.

Χρόνοι Παράδοσης: Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται μέχρι τις 11:00 μ.μ. αποστέλλονται αυθημερόν. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται εκτός απροόπτου εντός 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ειδοποιηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο μας. Μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χρόνος παράδοσης για αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές ή κατά τις επιβαρυμένες περιόδους. Ακόμη, σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας καταστεί μη εφικτή λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων αστάθμητων παραγόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

* Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@antica.gr ή τηλεφωνικά στο +302375020184.