ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων από αγορές μέσω του e-shop μας εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο. Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές σε οποιοδήποτε κατάστημα Antica. Σε κάθε περίπτωση, προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επιστροφή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή προϊόντος πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Κάθε προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση στο κουτί και με την πλήρη συσκευασία του, συνοδευόμενο από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή την κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο το συνοδεύει, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος.

Εάν η επιστροφή γίνει ταχυδρομικώς ή με courier τα προϊόντα θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα από τον αποστολέα και να αποστέλλονται συστημένα στην διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Με τον αριθμό αποστολής παρακολουθείτε την πορεία του δέματος και την ημερομηνία παράδοσης του στην εταιρεία μας.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν φθάσει στην εταιρία μας βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία παραλαβής του. Η επιχείρηση μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Μόλις γίνει η παραλαβή του προιόντος από εμάς πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος. Εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις της επιστροφής, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν ή τα χρήματα. Σε περίπτωση αλλαγής, τα μεταφορικά έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εμάς. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέψατε.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 8 ώρες, την εταιρία courier ώστε να αναλάβουν την ευθύνη καθώς και την εταιρεία μας προκειμένου να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κοσμηματοπωλείο ANTICA
Νικήτη Χαλκιδικής
ΤΚ 63088, Σιθωνία
Τηλ. 2375020184
Υπόψιν: E-shop