ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή:

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται επιτόπου στον Courier κατά την παράδοση όπου και θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με κάρτα.

 

2. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας γνωστοποιούμε μέσω email τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@antica.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2375020184. Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Eurobank.


 

3. Πληρωμή κατά την παραλαβή από Φυσικό μας Κατάστημα:

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο φυσικό μας κατάστημα, η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί κατά την παραλαβή όπου και θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Για να επιλέξετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

4. Πληρωμή κατά την παραλαβή από κατάστημα Courier Center:

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα Courier Center, η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείτε κατά την παραλαβή της όπου μπορείτε να πληρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε.

Για να επιλέξετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

* Δεν υποστηρίζουμε προς το παρόν online πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.