Σήμερα

Κάπως έτσι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Τσεπελίδη, ο Γιώργος, η Ζώη, ο Φίλιππος και ο Χρήστος, μαζί με το πιστό ανθρώπινο δυναμικό τους, συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία μιας από τις παλαιότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

2018

Πραγματοποιείται κίνηση εκτός Νομού Χαλκιδικής και ίδρυση νέας boutique επώνυμων κοσμημάτων στο κέντρο της Καβάλας.

2014

Ο μεγάλος υιός του Γρηγορίου, Παναγιώτης-Φίλιππος (4η γενιά), τελειώνοντας τις σπουδές του, εντάχθηκε επίσημα στην επιχείρηση. Η άφιξη του συνέπεσε με τη δημιουργία μιας νέας boutique επωνύμων κοσμημάτων στο Sithonia Hotel Porto Carras.

2004

Η εμπιστοσύνη που ενέπνευσαν οι Αφοί Τσεπελίδη οδήγησε σε συνεργασία με την κορυφαία Fa Cad’oro και σε έναρξη πολυτελής boutique στο Porto Carras Meliton Hotel, κίνηση που επέκτεινε την αλυσίδα καταστημάτων Antica δυναμικά.

1989

Με την ένταξη του μικρότερου γιού του Παναγιώτη, Γεώργιου (3η γενιά), έπεται η ίδρυση νέου κοσμηματοπωλείου Antica ΙΙΙ στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

1988

Έπειτα από ένα δυναμικό ξεκίνημα, ακολούθησε η ίδρυση νέου τουριστικού καταστήματος Antica ΙΙ στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

1984

Ο Γρηγόρης (3η γενιά), ο μεγάλος γιός του Παναγιώτη, διαβλέποντας τις ανάγκες της εποχής, αποφασίζει να κάνει το πρώτο δικό του επαγγελματικό βήμα. Εγκαθίσταται στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος Antica θέτει τις βάσεις μιας καινούργιας αρχής. Κύριο αντικείμενο το κόσμημα και τα είδη δώρων.   We used to be […]

1978

Απονομή βραβείου από τον Οργανισμό Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων στον Παναγιώτη Τσεπελίδη για την συμβολή του στην Ανάπτυξη του Κλάδου της Μεταλλοτεχνίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης: